top of page

FOTOGRAFIE

Of je nu familiefoto's wilt laten maken in de duinen, je bruiloft of andere speciale gelegenheid vast wilt laten leggen, mooie foto's wilt hebben van je huis en interieur, een zakelijke reportage wilt laten maken, de sfeer van je evenement op precies de goede manier vastgelegd wilt hebben, of een enkel portret nodig hebt voor op je website, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ik houd van fotograferen en wil niks liever dan voor jou het perfecte plaatje maken.

Heel graag wil ik samen met jou je wensen en de mogelijkheden bespreken. Door elkaar te leren kennen, gaat het ons zeker lukken om waardevolle foto's te maken.

 

Ik fotografeer op locatie - buiten of bijvoorbeeld bij jou thuis of op kantoor - maar beschik zelf ook over een prachtige locatie om foto's te maken.

 

Fotografie is er voor iedereen en voor elk budget. In mijn portfolio en op mijn Instagram pagina zijn diverse voorbeelden te vinden van mijn werk waarin mijn stijl duidelijk naar voren komt. De bijgevoegde prijslijst dient ter indicatie. Vraag me gerust naar de mogelijkheden met betrekking tot jouw specifieke wensen. 

Interesse? Ik zou het heel erg leuk vinden om met je in contact te komen!

bottom of page