top of page

OVER MIJ

GR_Zelfportretten_20231030-9.jpg

Sinds ik in november 2019 mijn camera heb gekocht, gaat deze overal met me mee naar toe. Ik vind niks leuker dan mooie plaatjes maken. Of dit nu is van mijn eigen kinderen, de natuur of voor shoots van anderen, er gaat niets boven het vastleggen van dat ene prachtige, unieke moment. 

Mijn opleiding aan de Fotovakschool in Amsterdam heeft mijn liefde voor fotografie alleen maar nog meer aangewakkerd. Er is zoveel mogelijk en elke keer sta ik weer versteld van wat er gebeurt of gecreëerd kan worden met een goede camera en een nieuwsgierig oog. Ik durf wel te stellen dat het in elke situatie mogelijk is om interessante en mooie foto's te maken. En dit is dan ook wat ik het liefste doe. 

Ik kan heel erg genieten van het fotograferen van passievolle ondernemers, mooie evenementen, inspirerende interieurs, elementen uit de natuur en het spelen met de mogelijkheden - zoals belichting en beweging - van mijn camera. Bovenal zie ik een prachtige uitdaging in het vastleggen van mensen zoals zij echt zijn. Het creëren van de juiste sfeer tijdens een shoot is daarbij heel belangrijk. Alleen dan zullen de foto's echt uitdragen wie de personen op de foto zijn, hoe gek ze op elkaar zijn, welke emoties er spelen of hoe trots iemand is op het werk dat hij of zij doet. Spontane, 'echte' foto's maken, is mijn belangrijkste doel.

 

Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe waardevol de foto's zijn die ikzelf van mijn gezin en de meest belangrijke gebeurtenissen in mijn leven heb laten maken. Het mogen vastleggen van deze momenten voor anderen is dan ook mijn grootste droom. 

Robien

Contact

E- robien@klaassen-co.nl

T- +31 (0)6 361 518 14

Bedankt voor je bericht! Ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

bottom of page